1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Samsung Galaxy Buds Plus Fiyatı Belli Oldu

Samsung Galaxy Buds Plus Fiyatı Belli Oldu

Samsung'un yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Pro'nun Avrupa satış fiyatı ve özellikleri belli oldu.

galaxy buds

Samsung’un kablosuz kulaklık modeli Galaxy Buds’ın üst modeli olarak gelecek olan Galaxy Buds Plus’ın Avrupa satış fiyatı belli oldu. Samsung yeni kablosuz kulaklığını ayriyeten yeni amiral telefonu S20’nin yanında bedavaya verecek.

Buds Plus 170 Euro’ya Satılacak

Samsung’un yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Plus Almanya’da 170 Euro etiketi ile satışa sunulacak. Sadece kur hesabı ile birlikte 1100 Türk Lirası’na gelen modelin muhtemel Türkiye satış fiyatı ise 1500 Türk Lirası seviyelerinde olacak. Samsung yeni kulaklığını ön sipariş hediyesi olarak GAlaxy S20 Plus ve Galaxy S20 Ultra yanında da ücretsiz olarak verecek.

Samsung’un yeni kulaklığı Buds Plus’ın üç renk ile satışa sunulacağı bu renklerin ise Siyah, Mavi ve Beyaz olduğu açıklandı. Cihaz 85 mAh batarya ile gelerek bir önceki modelinin katı bataryaya sahip oluyor. Samsung Galaxy Buds Plus sahip olduğu dört mikrofon ile kullanıcılarına oldukça kaliteli konuşma performansı vaat edecek. 8 GB depolama alanına sahip olan kulaklığın telefon ile bağlantısı olmadığı zamanlarda da kullanıcılarına müzik deneyimini yaşatmaya devam edeceği belirtildi.

Yorum Yap