Apple Bütün Mağazalarını Kapatacaklarını Duyurdu

Amerika Birleşik Devleti merkezli teknoloji devi Apple, Corona virüs(Covid-19) sebebi ile Büyük Çin hariç dünyada bulunan bütün mağazalarını kapatma kararı aldı. Bugün yaptığı duyuruda mağazaların 27 Mart’a kadar kapatılacağı belirtildi.

Apple Bütün Mağazalarını Kapatıyor

Amerikalı teknoloji devi Apple, dünyada etkisini sürdüren Covid-19 virüsü sebebi ile geçtiğimiz aylarda Çin’de bulunan bütün faliyetlerini durdurmuştu. Virüsün merkezinin Çin’den Avrupa’ya kayması ile birlikte Apple yaptıkları duyuruda, Makao, Hong Kong ve Tayvan’da bulunan mağazalar dışındaki bütün mağazalarını kapatacaklarını açıkladı.

Apple’nin CEO’su Tim Cook’un yaptığı duyuruya göre Apple 27 Mart’a kadar Büyük Çin olarak adlandırılan bölge dışındaki bütün mağazalarını kapatacak. Büyük Çin’de bulunan mağazalar Şubat ayının başında Apple tarafından kapatılan mağazalar düne kadar kapalı konumdaydı. Fakat virüsün merkezinin Avrupa’ya kayması ve Çin’in Covid-19 virüsünü kontrol altına alması ile birlikte Apple bu şekilde bir karar aldı. Yapılan duyuruda mağazaların ne zamana kadar kapalı kalacağı belirtilmedi.

apple mağazalarını kpatıyorapple önlem
Yorumlar (0)
Yorum Yap