Apple iPhone 14’ü Eylül Ayında Tanıtacağını Duyurdu

Apple, Apple’ın isabetli tahminleriyle tanınan Bloomberg’den Mark Gurman’a göre, 7 Eylül Çarşamba günü iPhone 14 serisini ve diğer yeni modellerini tanıtacak.

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, Eylül ayında iPhone 14 serisini tanıtacak olan Apple’ın sanal bir açılış konuşması için hazırlıklara başladığını söylemiştik. Genellikle Eylül ayının ortalarında piyasaya sürülen yeni iPhone’lar, bu yıl Eylül ayının başlarında piyasaya sürülecek gibi görünüyor.

Apple’ın isabetli tahminleriyle tanınan Bloomberg’den Mark Gurman’a göre Apple, 7 Eylül Çarşamba günü iPhone 14 serisi ve diğer yeni modelleri bir araya getirecek bir etkinlik düzenleyecek.

Önümüzdeki haftalarda Apple’ın etkinliğin ne zaman gerçekleşeceğini resmi olarak açıklaması bekleniyor. Pandemi öncesinde fiziki etkinlik yapan Apple’ın pandemi ile birlikte tamamen online bir etkinliğe geçtiğini de hatırlatalım.

Bu aktivite karıştırılabilir
Pandemi yavaşlarken şirket, WWDC 2022 etkinliğini geçen Haziran ayında hibrit formda gerçekleştirdi ve şirketin yeni iPhone serisinin lansmanını hibrit formda yapması muhtemel.

Etkinliğin kahramanı, iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max olmak üzere 4 model içermesi beklenen iPhone 14 serisi olacak. Yeni iPhone’lar her zaman açık bir ekrana, A16 işlemciye, yeni bir çentik tasarımına ve yeni bir 48 megapiksel kameraya sahip olabilir.

Etkinlikte tanıtılması beklenen diğer Apple ürünleri arasında yeni Apple Watch, ikinci nesil AirPods Pro ve uygun fiyatlı iPad modelleri yer alıyor. Gurman’dan gelen bilgiye göre yeni model, 16 Eylül’de Amerika Birleşik Devletleri’nde satışa çıkacak.

Iphone 14 fiyatlarıİphone 14 lansman tarihiIphone 14 ne zaman çıkacakİphone 14 özellikleri
Yorumlar (0)
Yorum Yap