Black Panther 2 için çıkış tarihi belirlendi

D23’teki Studios panelinde Marvel Studios eş başkanı Kevin Feige, Black Panther 2’nin 6 Mayıs 2022’de piyasaya sürülmesinin planlandığını doğruladı. Yönetmen Ryan Coogler, ekibin doğru olanı yapmak için “zaman ayırdığını” söyledi .

Bu, Black Panther 2’yi, Marvel’in The Eternals gibi bazı yeni franchise’ları ve Thor: Love and Thunder ve Multnesse of Madness’de Doctor Strange gibi diğer serilerin arasında bir tarihe yerleştiriyor.

San Diego Comic-Con, Marvel Studios’un Marvel Sinematik Evrenin 4. Etabında gösterilme şekliyse, Disney’in iki yıllık ticaret fuarı D23, önemli filmlere devam edeceğini hatırlatıyordu.

Marvel stüdyolarını elinde bulunduran Disney, Disney+ ile birlikte Marvel dizilerine devam ediceğini açıklamıştı. Büyük bir ivmeyle kitlesi artmaya devam eden Marvel evreni için bir çok projeyle birlikte bu fuarda duyuruldu.

Feige, Black Panther 2 gibi filmlerin WandaVision, The Falcon ve The Winter Soldier veya Loki gibi dizilerle ilgili olup olmayacağı konusunda yorum yapmadı, ancak yaptıklarında şaşırmadılar.

black pantherblack panther 2disney+kara pantermarvelmarvel universe
Yorumlar (0)
Yorum Yap