ColorOS 7.2 Özellikleri

OPPO, son dönemlerde çokça konuşulan iki yeni telefon modeli Reno 4 ve Reno 4 Pro ile birlikte yeni işletim sistemi OPPO ColorOS 7.2’yi de tanıttı. OPPO’nun ColorOS 7.2 özelliklerine baktığımızda işletim sistemi çok sayıda yeni özellik ile geliyor.

ColorOS 7.2 Özellikleri

Moonlight Night View Video Algoritması

İlk kez Oppo Reno 4 serisi ile birlikte gün yüzüne çıkan Moonlight Night View Video Algoritması, özellikle gece koşulları veya düşük ışıkta kaliteli video çekimleri vadediyor. Parlaklığın %74,4, netliğin ise %33,7 arttığı iddia edildi.

Yeni Soloop video editörü

Soloop video editörü, ColorOS kullanıcılarının daha öncede kullandığı bir özellik fakat özellik çeşitli film filtreleri ile yeniden tasarlandı ve videoya uygun müzik önerileri de eklendi.

Güncellenmiş Süper Güç Tasarruf Modu

OPPO’nun ColorOS 7.2 ile birlikte gelen yeni ‘Süper Güç Tasarruf Modu, kullanıcıların arka ışık, CPU ayarı gibi özellikleri ayarlayarak pil tasarrufu sağlıyor.

Akıllı Albüm

ColorOS 7.2 ile gelen yeni Akıllı Albüm özelliği, fotoğraf ve videolarda bulunan kişileri tek yerde gruplamak için kullanılıyor.

OPPO Lab

ColorOS 7.2 ile birlikte OPPO’nun yenilikçi ürün keşif platformu ve kullanıcıyla beraber oluşturma topluluğu OPPO Lab’de geliyor. Oppo Lab, sizin seçiminiz ve yapay zeka onarımı gibi özellikler ile kullnaıcılara geliyor.

coloros
Yorumlar (0)
Yorum Yap