Corona Virüs Sebebi ile Telefon Fiyatları Ucuzladı

Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve 5000’den fazla insanın hayatını kaybetmesine neden olan Corona virüsün bir diğer etkisi de telefon fiyatlarına oldu. Corona virüsün etkilerini azaltmak isteyen teknoloji mağazaları telefon satışlarında düşüşün az olması için kampanyalar düzenlemeye başladı.

Xiaomi Mi 9 Lite 700 Türk Lirası Ucuzladı

Türkiye’deki teknoloji mağazaları Dünya’da 150’den fazla ülkeye yayılan ve bir çok ülkede karantina ve sokağa çıkma yasağı gibi sonuçlara sebep olan Corona virüs’ün etkisini azaltmak için teknolojik ürünlerde indirim yapmaya başladı. Satışların azalmasını kontrol altında tutmak isteyen teknoloji firmaları akıllı telefonlara, televizyonlara ve çeşitli notebook modellerinde indirim yapmaya başladı.

Orta ve üst segment telefon modellerinde %40’lara varan indirimler uygulayan teknoloji mağazalarının en çok dikkat çeken indirimi ise Xiaomi Mi 9 Lite’a oldu. Xiaomi Mi 9 Lite’nin fiyatı 700 TL indirim ile birlikte 2699 Türk Lirası’na düştü. Samsung Galaxy Note 10+’da 500 Türk Lirası indirim ile satışa sunuldu. İndirim yapılan cihazlar sadece akıllı telefonlar ile sınırlı kalmadı. Teknolojik ürün almak isteyen kişilerin teknoloji firmalarının fiyatlarını kontrol etmekte fayda olduğunu belirtmek lazım.

corona virüs indirimcorona virüs ucuz telefon
Yorumlar (0)
Yorum Yap