Doğukan Dudaroğlu, Doğukan Dudaroğlu Kimdir, Doğukan Dudaroğlu Hakkında

Doğukan Dudaroğlu hakkında en çok merak edilen başarılı kariyeridir. TAYSAD yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda  TAİDER üyesi olarak karşımıza çıkan Doğukan Dudaroğlu, yıllar boyunca birçok başarıya imza atmıştır.  

Günümüzde EKU Fren ve Döküm San. A.Ş’de görevini sürdürmektedir. Hem eğitim hem de iş hayatında etkileyici başarılara sahip olan Doğukan Dudaroğlu’nu bugünkü yazımızda kariyeri ve başarılarından bahsedeceğiz.

Doğukan Dudaroğlu Hakkında

Doğukan Dudaroğlu Kimdir? 

Doğukan Dudaroğlu kimdir, Doğukan Dudaroğlu 1986 yılında doğmuştur. Koç Lisesi’nde 2003 yılında başlayan eğitimine, 2007 yılına geldiğimizde İngiltere’de devam etmiştir. Üniversite eğitimini İngiltere’de tamamlayan Dudaroğlu, Reading Üniversitesi Ekonomi (BSc) bölümü mezunudur.  

TAYSAD Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği’nin yönetim kurulunda yer alırken aynı zamanda TAİDER Aile İşletmeleri Derneğine de üyedir.

Garanti Yatırım ve Cerberus Capital Management L.P.ortaklığı ile kurulmuş olan Özel Sermaye fonunun ve EBRD ile birlikte kurulmuş olan Özel Sermaye fonunun kuruluş aşamalarında ve yönetilmesinde aktif rol oynamıştır.  

Kariyerine bakıldığında İngiliz Diageo Plc’ye yapılmış olan Mey İçki satışında ve bir reklam şirketi satışında danışman olarak görev almış olduğu da görülmektedir. Enerji, gayrimenkul, otomotiv gibi daha birçok sektörde öne çıkan firmalara yatırım yapılmasını sağlamıştır.  

Şu anda ise Genel Müdürlük pozisyonuna EKU Fren ve Döküm San. A.Ş’ de devam etmektedir.  

Doğukan Dudaroğlu Kimdir

EKU Fren ve Döküm San. A.Ş Hakkında Bilgiler

60 yılı aşkın bir üretim tecrübesine sahip olan EKU, global şirketlere fren kampanaları üretici olarak sektöre adımını atmıştır. Yıllar süren tecrübesi sayesinde günümüzde Avrupa’nın en büyük dökümhaneleri arasında sayılır.  

Dikkat çeken Talaşlı İmalat Tesisi, 2 milyon üretim kapasitesine sahip bir tasarım ile oluşturulmuştur. Gelişmiş donanımı ile Avrupa’nın önde gelen işleme tesislerinden biridir.  

Yedek parça marketi ve ana sanayi denildiğinde ilk akla gelen isimlerden biri olarak hizmet alanını ülke sınırları dışına çıkarmıştır. Hem Avrupa hem de Amerika’ya ihracat gerçekleştirmektedir.  

Geniş yelpazede sunduğu ürün çeşitleri; şirketin ününü globale taşımasında büyük yardımcı olmuş, otomotiv alanındaki ihtiyaçları karşılamıştır.  

EKU fren disk üreticisi, ağır taşıt ticari ve römork/treyler araçlarını yavaşlatmak için kullanılır. Fren diskleri tekerlek poryasına takılır ve fren disk balatası için kusursuz bir sürtünme yüzeyi sağlar. Sürtünme ile fren balataları fren diskine karşı, kinetik enerjiyi termal enerjiye dönüştürür.

EKU’nun optimal olarak tasarlanmış hava kanalları sayesinde, termal enerjinin fren diskilerine dağıtılması, acil durumlarda bile frenleme yapmasına imkan tanır ve fren diskinin ömrünü uzatır.

Bu yazımızda Doğukan Dudaroğlu hakkında merak edilenleri paylaştık. Faydalı bilgiler kategorimizi sevdiyseniz takipte kalın.

Doğukan Dudaroğlu HakkındaDoğukan Dudaroğlu KimdirEku Fren Ne İş YaparTAYSAD Nedir
Yorumlar (0)
Yorum Yap