Elon Musk’a Göre Cybertruck Yüzebilecek

ABD’li teknoloji devi Tesla’nın CEO’su olan Elon Musk, Twitter’dan Cybertruck’ın suya karşı dayanıklılığı ile ilgili bir soruya cevap verdi. Elon Musk verdiği cevapta CyberTruck’ın su üzerinde belirli bir süre yüzebileceğini belirtti. Elon Musk’ın cevabında başka bir bilgi ise yer almadı.

Cybertruck Bir Süre Su Üstünde Yüzebilecek

Tesla’nın CEO’su Elon Musk’a Twitter üzerinden Cybertruck’ın su geçirip geçirmediği ile ilgili bir soru soruldu. Twitter kullanıcı attığı tivitte Cybertruck’ın suda ilerleyebilip ilerleyemediğini, ilerleyebiliyorsa kaç metre derine girebildiğini sordu. Bazı durumlarda nehirlerden geçmesi gerek Twitter kullanıcısı bu durumun Cybertruck’a zarar verip vermeyeceği sorusunu Elon Musk’a yöneltti.

Elon Musk’ın Twitter üzerinde verdiği cevap ise oldukça ilgi çekiciydi. Elon Musk verdiği cevapta Cybertruck’ın belli bir süre su üzerinde batmadan yüzebileceğini belirtti. Elon Musk’ın cevabı CEO’su olduğu Tesla şirketinin 2016 yılında piyasaya sürdüğü Model S otomobilini akıllıra getirdi. Tesla’nın Model S otomobilinin de su sınırının belli bir miktara kadar olduğu yerlerde hasar almadan ilerleyebildiği biliniyor.

cybertrucktesla
Yorumlar (0)
Yorum Yap