Haziran Ayında Netflix’e Yeni Sezonları Gelecek Diziler

YENİ SEZON GELEN NETFLIX ORİJİNAL DİZİLERİ

DARK – 2. SEZON

Yayın Tarihi:21/06/19

Uzun süredir izleyiciler beklenen Dark’ın ikinci sezonu 2019 Haziran ayında izleyicileriyle buluşuyor. Bu sezonda Winden’da yaşayan aileler, uğursuz Son Döngü’nün tarihi yaklaşırken kendi dünyalarının kaderinde önemli bir role sahip olduklarını keşfedecek.

BLACK MIRROR – 5. SEZON

Yayın Tarihi: 05/06/19

Son yılların en sevilen dizilerinden olan Black Mirror, 2019 Haziran ayında 5. sezonuyla netflix’de hayranlarının karşısına çıkıyor. Üç farklı bölümden oluşan dizinin ilk bölümünde bir video oyunu bir dostluğun değişmesine neden oluyor. Diğer bölümlerde ise bir sosyal medya şirketinde rehine krizi yaşanıyor ve bir genç en sevdiği pop yıldızının yapay zeka versiyonu ile arkadaşlık kuruyor.

MARVEL’S JESSICA JONES – 3. SEZON

Yayın Tarihi: Haziran’da

Henüz tam yayın tarihi kesinleşmemiş olsa da 2019 Haziran ayında Marvel’s Jessica Jones’un 3. sezonunun Netflix’te yerini alması bekleniyor. Yeni sezonda Jessica Joneszeki bir seri katilin izini sürerken, Trish yeni keşfettiği güçleri deneyecek. Malcom ise ahlaki bir ikilem ile boğuşacak.

 3% – 3. SEZON

Yayın Tarihi: 07/06/19

3% hayranlarının merakla beklediği bu sezonda Michele, Kara’da herkese açık olan rüya gibi bir sığınak kuracak ama bir kriz patlak verince kendi seçim sürecini tasarlamak zorunda kalacak.

TALES OF THE CITY

Yayın Tarihi: 07/06/19

Armistead Maupin’in kitaplarından uyarlanan bu filmin başrolünü Laura Linney canlandırıyor. Filmde orta yaşlı Mary Ann’in, San Francisco’ya ve geride bıraktığı sıra dışı arkadaşlarına dönüşü anlatılıyor.

MR. IGLESIAS

Yayın Tarihi: 21/06/19

Dizinin isiminden de anlaşılabileceği gibi başrolde Stand-up yıldızı Gabriel Iglesias’ın yer alıyor. Iglesias bu dizide lisedeki yetenekli ama uyumsuz olan çocuklara yardım eden sevecen bir tarih öğretmenini canlandırıyor.

black mirrordarknetflixnetflix dizileriyeni sezon
Yorumlar (0)
Yorum Yap