Hızlı ve Öfkeli’nin Yeni Filmi 1 Sene Ertelendi

Oldukça fazla izleyici kitlesi bulunan dünyanın en çok sevilen film serilerinden Hızlı ve Öfkeli serisinin 9. filminin vizyona giriş tarihi Corona virüs(covid-19) sebebi ile ertelendi. Filmin çıkış tarihi neredeyse 1 yıl ertelenerek 2 Nisan 2021’e ertelendi.

F9 The Fast Saga 2 Nisan 2021’de Vizyona Girecek

Universal Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filminin çıkış tarihi bütün dünyada etkisini sürdüren Covid-19 virüsü sebebi ile ertelendi. 22 Mayıs 2020’de vizyona girmesi planlanan filmin çıkış tarihi neredeyse 1 sene ertelenerek 2 Nisan 2021 olarak belirtildi. Fast and Furious serisinin gişe rekorları kıran filmlerinin üçüncü, dördüncü, beşinci ve altıncı filmlerinin yönetmeliğini yapan Justin Lin F9 The Fast Saga’nın da yönetmeliğine oturuyor.

Geçtiğimiz günlerde film serisinin eski filmlerinin birinde öldüğü görülen Han karakterinin de F9 The Fast Saga’da bulunacağı ortaya çıkmıştı. F9 The Fast Saga filminin oyuncuları arasında Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang ve Oscar ödülünü kazanmış olan Helen Mirren ile Charlize Theron gibi isimler yer alıyor. Ortaya çıkan yeni haberler neticesinde filmi izlemek isteyen kişilerin yaklaşık 1 sene daha beklemesi gerekecek.

hızlı ve öfkelihızlı ve öfkeli 9hızlı ve öfkeli 9 çıkış tarihi
Yorumlar (0)
Yorum Yap