Huawei Uygun Fiyatlı Kulaklığı FreeBuds 3i’yi Duyurdu

Çinli teknoloji devi Huawei, bir süredir üzerinde çalışmaları sürdürdüğü ve geçtiğimiz günlerde özelliklerinin bir kısmı ortaya çıkan kablosuz kulaklık modeli FreeBuds 3i’yi duyurdu. Gürültü engelleme gibi üst segment özeliklere sahip olan FreeBuds 3i buna rağmen oldukça uygun fiyatı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Huawei FreeBuds 3i Tanıtıldı

Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin yeni tanıttığı kablosuz kulaklık modeli FreeBuds 3i’nin özelliklerine baktığımız zaman ilk olarak gürültü engelleme desteği göze çarpıyor. Piyasada yer alan üst segment kablosuz kulaklıklarda yer alan bu özelliğin FreeBuds 3i’de de bulunması tüketiciler tarafından heyecan ile karşılandı. FreeBuds 3i’nin gürültü engelleme desteği AirPods Pro’larda olduğu gibi silikon başlıklar ile sağlanıyor.

FreeBuds 3i’nin diğer dikkat çekici özelliklerinden birisi ise kolay eşleştirme özelliği. Kolay eşleştirme özellikliği ile birlikte kullanıcıları, kablosuz kulaklıkları satın aldıktan sonra Android ve iOs fark etmeksizin kulaklıklarını telefonlarına kolaylıkla bağlayabilecekler.  IPX4 sertifikasına sahip FreeBuds 3i’nin su sıçramalarına karşı dayanıklılığı ve hızlı kontrol için dokunma desteği bulunuyor.

Huawei Freebuds 3i Fiyatı;

Türkiye’ye ne zaman geleceği bilinmeyen FreeBuds 3i, 17 Haziran itibari ile Çin’de 112 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Freebuds 3i, siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olacak.

freebudsfreebuds 3ihuawei
Yorumlar (0)
Yorum Yap