Maymunlar Cehennemi Serisinin Yeni Filminin Hazırlıklarına Başlandı

Disney’in bundan aylar önce Maymunlar Cehennemi serisinin yeni filmi için hareket geçileceğini açıklamasından bir süre sonra filmin yönetmen koltuğunda Wes Ball’ın oturacağı açıklanmıştı. Geleceği kesinleşen filmin yönetmeni koltuğunda oturan Wes Ball, film ile ilgili merak edilenleri cevapladı.

Maymunlar Cehennemi Serisinin Yeni Filminin Çalışmaları Yakında Devam Edecek

Wes Ball, Discussing Film’e röportaj verdikten sonra yeni haberler ortaya çıktı. Yönetmen, filmin hayranlarına filmin çalışmalarının başladığını ve senarist olarak ise Josh Friedman ile görüşmelerin sürdürüldüğünün haberini verdi. Ball ayrıca hala etkisini bütün dünyada sürdüren koronavirüs pandemisi nedeni ile Josh Friedman ile görüşmelerin Zoom üzerinden yapıldığını açıkladı.

Wes Ball, Maymunlar Cehennemi’nin 1968’de çekilen ve ikon haline gelen ilk filmden sonra birçok yeni filme imza atılsa da artık serinin hiçbir şey kaybetmeden yoluna devam ettiğini belirtti.  Yönetmen, hayran ve eleştirmenlerin filmlerin bir kısmını beğenmemiş olsa da seriyi övmekten vazgeçmediklerinin altını çizdi. Filmin yapım kısmı ile ilgili olarak ise koronavirüs salgını sebebi ile ufak aksaklıklar yaşandığı için duraklatılan projenin çok yakında tekrar başlayacağını kesin bir dille belirtti.

maymunlar cehennemimaymunlar cehennemi devam filmimaymunlar cehennemi serisi
Yorumlar (0)
Yorum Yap