Resident Evil 8’in PS4 Sürümü İptal Edildi

Resident Evil 8’in PS5 etkinliğinde ortaya çıkmasının ardından oyun için işler pek de istedikleri gibi gitmiyor. 2020’nin ilk yarısını neredeyse bitirmişken bizi bekleyenlerle ilgili birçok sızıntı olmuştu. Bu sızıntılardan birisi olan Residen Evil 8’in eski konsollara gelebileceği iddiası asılsız çıktı.

Resident Evil 8 Eski Konsollara Gelmeyecek

Residen Evil 8’in PS 4 sürümünün iptali ile ilgili konuşan Dusk Golem, oyunun yükselen grafik kalitesi sebebi ile eski nesilde sorunlar yaşanabileceğini, en iyi deneyiminin yeni oyun konsolu PlayStation 5’te yaşanacağını vurguladı. Fragmanın bazı yerlerinde görülen grafik kalitesindeki eşitsizlik ve bazı karakterlerdeki değişiklik Dusk Golem’in söylediklerini destekliyor.

Oyunun eski konsollarda oynanmayacak olması pek çok oyuncuyu üzmüş olsa da Capcom’un düşük donanım ile devam edemeyeceği ve yeni Residen Evil için yüksek donanıma ihtiyaç duyacak bir grafik kalitesi ile geliyor olması ise memnun edici bir haber. 1996 yılında yayınlanmaya başlayan Residen Evil serisinin yeni oyunu Resident Evil 8, 2021 senesi içerisinde yeni oyun konsolları için çıkacak.

Yorumlar (0)
Yorum Yap