TOGG’dan Ön Siparişler İle İlgili Açıklama

Tasarım ve Teknolojik manada Türkiye’de ve Dünyada fazlası ile beğenilen TOGG tarafından açıklanan yerli otomobilin 2022 içerisinde seri üretime geçmesi bekleniyor. Fiyatı konusunda net bir bilgi bulunmayan aracın, 30-40 bin TL civarı ödeme ile ön sipariş verilebileceği konuşuluyordu.

Konuyla ilgili Twitter’da açıkalamada bulunan Türkiye Otomobili Girişim Grubu (TOGG), ön sipariş ile ilgili açıklamaların önümüzdeki günlerde yapılacağını, ilgili kişilerin açıklamaları takip etmesi gerektiğini belirten bir açıklamada bulundu. İşte TOGG’un yaptığı açıklama;

“Tanıtımının ardından milletimizin büyük beğeni ve teveccühünü kazanan Türkiye’nin Otomobili için yurt içi ve yurt dışından çok sayıda mesaj ve telefon almaktayız. Türkiye’nin Otomobili’nin üretim, satış ve pazarlama stratejileri titizlikle yürütülmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın manevi değeri çok yüksek ön sipariş dışında araçlarla ilgili ön sipariş talebinde bulunmak isteyen kişi ve kurumların TOGG tarafından yapılacak resmi açıklamaları takip etmesini önemli rica ederiz”

TOGGTOGG ön sipariş
Yorumlar (0)
Yorum Yap