Xiaomi Mi Airdots 2 SE’yi Duyurdu

Son dönemlerin popüler teknoloji üreticisi Xiaomi, yeni kablosuz kulaklık modeli Mi Airdots 2 SE’yi duyurdu. Xiaomi’nin yeni kulaklık modeli Mi Airdors 2S’nin uygun fiyatlı versiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Xiaomi Mi Airdots 2 SE Tanıtıldı

Xiaomi kulaklık ile ilgili yaptığı açıklama ile Mi Airdots 2 SE’nin Bluetooth 5 desteği ile stabil ve güçlü bir bağlantı kurduğunu söyledi. Ayrıca bu bağlantı ile gecikme süresinin de minimalize edildiği belirtildi. Xiaomi, Mi Airdots 2 SE’nin her bir kulaklığının sadece 4.7 gram ağırlığında olduğunu kutu ile beraber ise toplam 48 gram gibi çok hafif bir ağırlığa sahip olduğunu belirtti.

Xiaomi’nin yeni kablosuz kulaklık modeli Mi Airdots 2 SE, tek şarj ile 5 saate kadar kullanılabilecek. Kullanım süresine şarj kutusunu da dahil edince toplam kullanım süresi 20 saat gibi uzun bir süreye çıkıyor. Ayrıca kullanıcılar Mi Airdots 2 SE’nin şarj kutusunu Type-C girişi ile birlikte 1.5 saatte şarj edebilecek. Xiaomi Mi Airdots 2 SE, uygun fiyatına rağmen dokunmatik kontrol özelliğine de sahip. Çevresel gürültü engelleme özelliği bulunan telefonun fiyatı ise 24 dolar olarak açıklandı.

Yorumlar (0)
Yorum Yap