Xiaomi, Mi Band 5’i Duyurdu

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin bir süredir konuşulan akıllı bilekliği Mi Band 5 resmen tanıtıldı. Çin’de düzenlenen etkinlik ile birlikte kullanıcılarının karşısına çıkan Xiaomi, önceki versiyonlara göre daha büyük bir ekran ve belirlediği uygun fiyat ile çokça satış yapacakmış gibi duruyor.

Xiaomi Mi Band 5 Özellikleri

Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliği Mi Band 4’ün gelişmiş versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. 1.2 inç OLED ekrana sahip olan Mi Band 5, önceki versiyonuna göre yaklaşık %20 daha büyük ekrana sahip. Xiaomi yaptığı açıklama ile yeni akıllı bilekliğin önceki sürüme göre gelişmiş sensörlere sahip olduğunu belirtti. 11 farklı spor moduna sahip olan Mi Band 5’te gelişmiş bir uyku takip sistemi ve dahili bir barometre yer alıyor. Ayrıca Mi Band 5, kadınlara özel bir adet döngüsü takip etme özelliğini de getirdi.

Xiaomi Mi Band 5, 5 ATM’ye kadar suya karşı dayanıklı. Yeni akıllı bileklik manyetik şarj desteğine ve telefonların kamerasını kontrol edebilme özelliklerine sahip. Xiaomi Mi Band 5, önceki sürümü gibi NFC destekli bir sürüme de sahip. 18 Haziran itibari ile Çin’de satışa çıkacak akıllı bilekliğin NFC’siz sürümü 27 dolar iken NFC’li sürümü ise 32 dolar fiyata sahip. Bilekliğin Çin dışında ne zaman satışa çıkacağı ile ilgili açıklama ise yapılmadı.

Yorumlar (0)
Yorum Yap