Xiaomi Mi Band 5’in 7 Özelliği Açıklandı

Çinli teknoloji devi Xiaomi, akıllı bileklik serisi Mi Band ile büyük bir başarı elde etti. Serinin yeni üyesi Mi Band 5 ise önümüzdeki günlerde tanıtılacak. Xiaomi Mi Band 5’in tanıtımı yaklaşırken şirket bilekliğin özelliklerini yavaş yavaş açıklamaya başladı.

Xiaomi Mi Band 5 Tanıtılan Özellikler

Xiaomi, yeni akıllı bilekliği Mi Band 5’in geçtiğimiz günlerde Mi Band 4’e benzerliğini gösteren basın görsellerini yayınlamıştı. Yayınlanan bu görseller ile birlikte bilekliğin NFC özelliğine sahip olacağı öğrenilmişti. Xiaomi bugün de Mi Band 5’in değişen şarj teknolojisini bir GIF ile paylaştı. Daha önceki Mi Band’lerin aksine Xiaomi Mi Band 5 için manyetik bir şarj cihazı tasarlandı. Bu özellik bilekliğin kordonunu çıkarmadan şarj etme kolaylığını da sağlıyor.

Xiaomi Mi Band 5, manyetik şarj ve NFC desteğinin dışında sensörlerde geliştirme ile de tüketicilerin karşısına gelecek. Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliği uyku, stres ve solunum verilerini daha iyi ölçecek. Mi Band 4’ten 5 spor modu daha fazla moda sahip olacak olan Xiaomi Mi Band 5 kadın sağlığı moduna da sahip olacak. SpO2 ölçümü ile gelişmiş kalp hızı ölçümü yapma yeteneğine sahip olan Mi Band 5 aynı zamanda telefonların kamerasını kontrol etmeye de yarayacak.

mi bandxiaomi
Yorumlar (0)
Yorum Yap