Yarına Tek Bilet’in Fragmanı Yayınlandı

Dünyanın en popüler dizi ve film yayın platformu olan Netflix geçtiğimiz dönemlerde 3 farklı orijinal Türk dizisini Türk kullanıcıları ile paylaştı. Firma şimdi de ilk yerli orijinal filmi Yarına Tek Bilet filmini yayınlanamaya hazırlanıyor. Netflix’in yeni filmine ait fragman bekleyenleri ile paylaşıldı.

Yarına Tek Bilet Fragmanı Yayınlandı

Yarın Tek Bilet filminde konu olarak Ankara’dan İzmir’e giden bir trende hayatları kesişen iki insanın yaşantısı konu alınıyor. Dizide daha önce Atiye dizisinde izlediğimiz Metin Akgülder ve Çukur dizisi ile kendini tanıtan Dilan Çiçek Deniz başrollerde yer alıyor. Aynı kompartmana habersiz bir şekilde bilet alan bu iki yabancının geçmişten gelen bazı ortak yönleri de bulunmakta. Yolculukları esnasında bu ortak yönlerin ve geniş hikayelerinin nasıl aydınlandığını görüyoruz.

Yarın Tek Bilet filminin yapımcılığını OG Medya ve PToT film yapıyor. Yönetmenliğini Aile Arasında, Çok Film HAreketler Bunlar gibi filmlerinde yönetmenliğini yapan Ozan Açıktan yapıyor. Film tüm dünyada 19 Haziran’da Netflix’te yayınlanacak.

netflixyarına tek bilet
Yorumlar (0)
Yorum Yap