Counter Strike: Global Offensive Anlık Oyuncu Rekorunu Kırdı

Valve’nin geliştiricisi olduğu ve Steam üzerinden insanların internet bağlantısı ile birbirleri ile oynayabildiği en çok oynana FPS oyunlarından birisi olan Counter Strike: Global Offensive anlık oyuncu sayısı rekorunu kırdı.

Counter Strike: Global Offensive Anlık Oyuncu Sayısını Tekrardan Kırdı

2012 yılında piyasaya sürülen ve o zamandan bu zamana piyasanın en çok oynanan FPS oyunlarından olan Counter Strike: Global Offensive son zamanlarda sıkça online oyuncu sayısı rekorunu kırıyor. Şubat ayının başlarında 876.575 oyuncu sayısı ile Counter Strike: Global Offensive rekorunu kırmıştı. Mart ayına girmek üzere iken ise popüler FPS oyunu büyük bir sıçrama ile yeni anlık oyuncu rekorunu kırdı. Counter Strike: Global Offensive oyununun yeni rekoru ise tamı tamına anlık olarak 924.045 oyuncu.

Oyunun rekorunu son zamanlarda tekrar tekrar kırmasına sebep olarak ise Çin üzerinde oyunun yaygınlaşması ile beraber Covid-19 virüsü sebebi ile insanların evlerinden dışarıya çıkmaması olduğu tahmin ediliyor. Covid-19 sebebi ile geçtiğimiz günlerde yapılması planlanan bir Counter Strike: Global Offensive turnuvası da internet üzerinden düzenlenmişti.

counter strike global offensive oyuncu rekorucs gocs go oyuncu rekoru
Yorumlar (0)
Yorum Yap