Deniz Işın Coşkuner’in Kariyeri, Deniz Işın Coşkun Kimdir?

Deniz Işın Coşkuner kimdir, şirketleri hangileri, kariyeri, eğitim hayatı ve yazdığı romanlar  hangileridir gibi sorularınızın yanıtları bu yazımızda.

Deniz Işın Coşkuner, Türk iş insanı, yazar ve sosyal medya fenomeni olarak tanınmaktadır. 24 Kasım 2000 tarihinde Antalya’da doğmuş, ilk, orta ve lise eğitimini Mersin’de tamamlamıştır. Daha sonra Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde üç yıl boyunca Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nde okumuş ve Girne Amerikan Üniversitesi’nde aynı bölümde eğitimine devam etmiştir.

Deniz Işın Coşkuner’in Kariyeri

Deniz Işın Coşkuner, 12 yaşında programlama, sosyal medya ve web tasarımı alanlarına ilgi duymaya başlamış ve ailesinin de desteğiyle bu alanda kendisini geliştirmiştir. 18 yaşında DNC Medya adlı şirketini kurarak ticari hayatına adım atmıştır. Sosyal medya alanındaki başarılı çalışmaları sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çekmiştir. Ayrıca farklı alanlarda da çalışmaları ve girişimleri olan Deniz Işın Coşkuner, bütün şirketlerini 2020 yılı itibarıyla DNC Group çatısı altında toplamıştır.

Deniz Işın Coşkuner, DNC Group’un CEO’su olarak görev yapmaktadır ve 2021 yılında şirketin cirosunun beş milyon TL’yi geçmesini sağlamıştır. Kendisi programlama, sosyal medya ve web tasarımı konularında uzmanlaşmıştır ve bu alanlarda birçok başarılı projeye imza atmıştır. Ayrıca bir sosyal medya fenomeni olarak da tanınmaktadır.

Deniz Işın Coşkuner Kariyeri

Deniz Işın Coşkuner’in Kitapları

Deniz Işın Coşkuner aynı zamanda bir yazar olarak da bilinmektedir. “Bir Ömrün Ölümü”, “Banyodaki Vahşet” ve “Çıkışı Bulamayan Adam” adlı romanlarıyla başarılı satış rakamlarına ulaşmıştır.

Genç yaşına rağmen girdiği her alanda başarılı olacak donanıma doğuştan sahip olan Deniz Işın Coşkuner, ailesinin desteğini de arkasına alarak gelecekte de gençlere ilham veren daha pek çok çalışma ve girişime imza atacağına inanılmaktadır.

Deniz Işın Coşkuner’in Sosyal Medya Hesapları

  • https://denizcoskuner.com.tr
  • https://instagram.com/denizisincoskuner
  • https://www.facebook.com/denizisin07
  • https://www.twitter.com/denizcoskuner_
Deniz Işın Coşkuneriş dünyasından haberleriş insanlarıteknoloji haberleri
Yorumlar (0)
Yorum Yap