DualSense 5’in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Ortaya Çıktı

2020 senesi içerisinde çıkacak oyun konsollarından Microsoft’un yeni nesil konsolu Xbox Series X hakkında çoğu bilgiye sahip olsak da Sony tarafında aynı şeyi söylememiz mümkün değil. Sony’nin yeni oyun konsolu PlayStation 5’in tasarımı, fiyatı veya piyasaya kesin çıkış tarihi hakkında hiç bir şey kesin olarak bilinmiyor.

Fakat Sony’nin açıklamaması, sektör içerisinden bilgilerin gelmeyeceği anlamına gelmiyor. PlayStation 5 ile ilgili çeşitli bilgileri daha önce de ortaya çıkaran IronManPS5 isimli Twitter kullanıcısı, konsolun kontrol cihazı olan DualSense’nin çıkış tarihini ve Fiyatını açıkladı.

DualSense 5, 20 Kasım’da PS5 İle Satışa Çıkacak

IronManPS5 isimli kullanıcı Sony’nin yeni oyun konsolu PlayStation 5’in kontrol cihazı DualSense 5’in 20 Kasım 2020 itibari ile satışa çıkacağını ve konsolun satışının da aynı tarihte başlayacağını iddia etti. Kullanıcı DualSens 5’in Avruğa fiyatının ise 59.99 Euro olduğunu belirtti. Türkiye için tahmini satış fiyatı ise 700 Türk lirası cevarında olacak. IronManPS5 isimli kullanıcı DualShock 4 kontrol cihazı ile birlikte PlayStation 5 satılacağı iddialarına ise cevap vermedi.

dual sensedualsensedualsense 5
Yorumlar (0)
Yorum Yap