Whatsapp Evde Hep Birlikte Çıkartma Setini Paylaştı

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Dünya Sağlık Örgütü ile birlikte evde kalmanın önemini vurgulayan çıkartma setini yayınladı. ‘Evde Hep Birlikte’ ismi verilen çıkartma seti ile koronavirüsün etkisini sürdüren günlerde evde kalmanın önemi vurgulanıyor.

WhatsApp, ‘Evde Hep Birlikte’ Çıkarma Setini Yayınladı

Dünya üzerinde 2 milyardan fazla kullanıcıya sahip olan ve bu sayı ile en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması konumundaki WhatsApp, Dünya Sağlık Örgütü ile iş birliği ile evde kalmanın önemini belirten çıkartma seti yayınladı. ‘Evde Hep Birlikte’ ismi ile paylaşılan çıkartma seti ile WhatsApp, koronavirüs pandemisinin etkisini gösterdiği günlerde 2 milyar kullanıcısına evde kalmasını tavsiye ediyor.

WhatsApp’ın Dünya Sağlık Örgütü iş birliği ile hazırladığı çıkartma seti içerisinde Türkçe de bulunmak üzere birçok dilde paylaşıldı. ‘Evde Hep Birlikte’ çıkartma seti Türkçe dışında insanların WhatsApp’ı çokça kullandığı İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Portekizce, Rusça, İspanyolca, Arapça, Endonezyaca dillerinde de paylaşıldı. “Sağlıklı kalın, arkadaşlarınız ve ailenizle bağlantıda olun.” notu kullanıcılara iletildi.

dsöwhatsappwho
Yorumlar (0)
Yorum Yap