Volkswagen Car-Net Bağlantılı Araçların Özellikleri Nelerdir

Volkswagen Car-Net bağlantılı araç hizmeti için iki büyük ABD telekomundan 4G verisi almanızı sağlayan yeni bir özelliği duyurdu. “Taşıyıcı Seçimi” olarak adlandırılan bu araç, Verizon veya T-Mobile seçeneği sunarak aracınızı mevcut bir mobil plana eklemenizi nispeten kolaylaştırır.

Volkswagen Car-Net Araçların Özellikleri Nelerdir?

Eylül ayından itibaren ABD’deki VW sahipleri, VW’nin özel web sitesinde veya mobil uygulamasında abonelik planı seçeneklerine erişebilecekler. Buradan, mevcut mobil kablosuz sağlayıcınıza (Verizon veya T-Mobile olduğunu varsayarak) bir hesap ekleyebilir ve mevcut Volkswagen Car-Net aboneliğinizle eşleştirebilirsiniz. Daha sonra mevcut faturanızda yeni bir satır öğesi olarak görünecektir. Henüz bu operatörlerde değilseniz, ayda 20 ABD Doları karşılığında sınırsız 4G verisi alabilirsiniz.

Volkswagen Car-Net

Car-Net, uzaktan çalıştırma, aracı kilitleme ve kilidini açma, bakım, durum, genç sürücü uyarıları (sokağa çıkma yasağı, sınır, hız) ve daha fazlası gibi bağlantılı araç özellikleri sunar. Bu özelliklere VW’nin güncellenmiş mobil uygulaması kullanılarak hem iPhone hem de Android akıllı telefonlardan uzaktan erişilebilir. Ayrıca dört cihaza kadar “sınırsız” 4G bağlantısı olan bir WiFi erişim noktası sunar.

Bu özelliklerin yanı sıra VW, ücretli bir abonelikle iHeart Radio ve TIDAL medya akış uygulamalarına erişmenizi sağlar. Ayrıca yılda 49 ABD Doları karşılığında gerçek zamanlı trafik ve rota güncellemeleriyle “Plus Nav” aboneliği, yılda 8 ABD Doları karşılığında 30.000 küresel istasyonlu bir radyo aboneliği ve yılda 9 ABD Doları karşılığında doğal dil konuşma seçeneği sunar. Elbette, 2019 ve sonraki VW modelleri, CarPlay ve Android Auto desteğiyle birlikte gelir ve size bu seçeneklerin çoğunu ücretsiz olarak sunar. Car-Net, çoğu 2020 model yılı ve daha yeni Volkswagen araçlarında standart olarak gelir.

Car-Net NedirCar-Net ÖzellikleriUzaktan Araç ÇalıştırmaVolkswagen Car-NetVolkswagen Car-Net Özellikleri
Yorumlar (0)
Yorum Yap