İş Dizüstü Bilgisayarları Özellikleri Ve Fiyatları

İş için en iyi dizüstü bilgisayarı seçmek çok önemlidir. Sonuçta, dayanıklı, güvenli, dayanıklı, hafif ve uzun bir gün dayanabilecek bir şeye ihtiyacınız var ve sayısız seçeneğiniz var. İşi yapabilecek en iyi 10 iş dizüstü bilgisayarını sıraladık, ancak bu daha küçük makine alt kümesine bile yakından bakmak önemlidir. Her dizüstü bilgisayar sizin veya çalışanlarınızın çalışma şekline veya yaptığınız işe uygun değildir.

Bu iş odaklı bilgisayarlar, günlük tüketici dizüstü bilgisayarlarıyla aynı temel bileşenlere sahiptir, ancak iş bilgisayarı üreticileri biyometri (parmak izi okuyucular ve yüz tanıma) sunar; Sağlam kasa ve klavye, MIL-SPEC testinden geçmiştir; Intel-vPro Sertifikalı Ağ ve Güç Yönetimi; ve güvenli erişim için Güvenilir Platform Modülü (TPM) desteği. Son ikisi, BT odaklı bir iş dizüstü bilgisayarı alıcısının bir makine filosunda arayabileceği, ancak herkesin daha fazla fiziksel güvenlik ve güvenilirliğe ihtiyacı olan seçkin özelliklerdir.

En iyi bilgisayarlar

Ayrıca, Windows’un profesyonel sürümleri için seçenekler ve tüketici bilgisayarlarıyla gelenlerden daha az kötü amaçlı yazılım bulacaksınız. Piyasadaki pek çok ince siyah ve gümüş dizüstü bilgisayarla, iş makineleri aynı görünme eğilimindedir, ancak iş kullanıcıları için en önemli olan temel farklılıklar, yüzeyin altında, kasanın içinde gizlenme eğilimindedir.

Tabletler ve dizüstü bilgisayarlar arasındaki çizgi, iş makinesi dünyasında da bulanıklaşıyor. Bir zamanlar ikisi işletim sistemleri tarafından ayrıldı, ancak şimdi Windows’un gerçek sürümlerini çalıştıran işletmeleri hedefleyen birkaç tablet var. Bu tabletlerin bazılarında fiziksel, ayrılabilir klavyeler bile var.

Ancak hata yapmayın, iş dünyasında geleneksel kapaklı dizüstü bilgisayarlar hala hüküm sürüyor ve doğru olanı seçmek, başarılı bir şirket mi yoksa çok fazla kesinti yaşayan bir şirket mi yöneteceğinizi belirleyebilir. Temel iş dizüstü bilgisayarı özelliklerini, ihtiyaç duyacağınız bileşenleri ve ayrıca önemli olan bir iş dizüstü bilgisayarı ile tüketici dizüstü bilgisayarını nasıl ayırt edeceğinizi inceleyelim.

Bu Haftanın En İyi İş Dizüstü Bilgisayar Fırsatları

Dell Vostro 5510 Intel i7 256GB SSD 8GB RAM 15,6″ Dizüstü Bilgisayar
— 799,00 $
(Liste Fiyatı $1,470)
Dell XPS 13 Intel i5 256GB SSD 8GB RAM 13,3″ Dizüstü Bilgisayar
— $809.59
Dell Vostro 7510 Intel i7 RTX 3050 512 GB 15,6″ Dizüstü Bilgisayar
— $1,327,71
Apple MacBook Air M1 Çip 256GB SSD 13,3″ Dizüstü Bilgisayar
— $899.00
(Liste Fiyatı 999$)
Dell Inspiron 16 Plus Intel i7 RTX 3050 512GB 16″ 3K Dizüstü Bilgisayar
— 1,275,99$

Bu yazımızda iş dizüstü bilgisayarları özellikleri ve fiyatlarını siz değerli okurlarımız için paylaştık. Bir önceki yazımızda paylaştığımız yazılım dili öğren, yazılım dili en iyi şekilde nasıl öğrenilir konu başlıklı yazımızı siz değerli okurlarımız için paylaştık. Eklemek istediklerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

En İyi BilgisayarlarEn iyi iş bilgisayarıiş bilgisayarı alırken dikkat edilmesi gerekenlerİş bilgisayarı fiyatlarıİş bilgisayarı modelleriİş bilgisayarı özellikleri
Yorumlar (0)
Yorum Yap