Netflix Haziran Ayı İçerikleri Açıklandı

Dünyanın ve Türkiye’nin en çok kullanılan dizi ve film yayın platformlarından birisi olan Netflix, milyonlarca aboneye hizmet veriyor. Netflix’in en çok kullanılan firmaların başında gelmesinin sebeplerinden birisi de düzenli olarak her ay çıkan orijinal Netflix içerikleri. Bu haberimizde Netflix Haziran ayı içeriklerini sizler için sıralıyoruz. Netflix haziran ayı içerikleri olarka Türkiye’ye birçok yeni yapım eklencek.

Netflix Haziran Ayı İçerikleri

Haziran ayında Netflix’e eklenecek yeni orijinal diziler

13 Reasons Why – Son Sezon – 5 Haziran

2017 senesinde ilk bölümü yayınlanan 13 Reasons Why’ın oldukça büyük bir kitle tarafından beklenen final sezonu 5 Haziran’da Netflix’te yayınlanacak. Final sezonunda mezuniyete hazırlanan lise öğrencilerinin üzücü tercihler ile yüzleşmeleri ekranlara gelecek.

Reality Z – İlk Sezon – 10 Haziran

Reality Z, komedi ve korku türünde yer alan yeni bir Brezilya dizisi. Dizi 2008 yılında yayınlanan Dead Set isimli dizinin güncelleştirilmiş versiyonu olacak.

Marcella – 3. Sezon – 14 Haziran

Netflix’in aboneleri tarafından sevilen dizilerden birisi olan Marcella, üçüncü sezonu yayınlanacak olan dizi eski polis olan Marcella Backland’in hikayesini konu alıyor.

The Politician – 2. Sezon – 19 Haziran

Eğlenceli bir Netflix orijinal dizisi arayanların izlemesi gerektiğini düşündüğümüz The Politician’ın yeni sezonu 19 Haziran’da Netflix’te olacak.

Dark – Son Sezon – 27 Haziran

Netflix’in en çok sevilen dizilerinden birisi olan Dark, geçtiğimiz dönemde hayranlarını üzerek final yapacağını açıklamıştı. Dark’ın final sezonu ile 27 Haziran’da Netflix’te son kez hayranları ile buluşacak.

Haziran ayında Netflix’e eklenecek yeni orijinal filmler

Yarın Tek Bilet (19 Haziran)

Yarın Tek Bilet isimli Türk filmi, İzmir’e giden bir trende yer alan iki yabancıların hayatlarının kesişmesini konu alıyor.

Eurovision Şarkı Yarışması: Fira Saga’nın Hikayesi (26 Haziran)

Netflix’in Haziran ayında yayınlanacak bir diğer orijinal filmi ise, ufak bir kasabada hayatlarına devam ederken Eurovisiona’a katılma hakkı kazanan iki sanatçının hayatını konu alıyor.

Haziran ayında izleyebileceğiniz Netflix lisanslı içerikleri

Biz Böyleyiz (12 Haziran)

Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk ve Özge Özpirinçci gibi kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahip olan Biz Böyleyiz filmi 12 Haziran’da Netflix’te yayınlanacak.

 

netflixnetflix haziran ayınetflix haziran ayından ne gelecek
Yorumlar (0)
Yorum Yap