Samsung Galaxy M31 Tanıtıldı

Samsung’un yeni orta segment telefon modeli Galaxy M31’in özellikleri geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Güney Koreli teknoloji devi Samsung orta segment telefonu Galaxy M31 resmi olarak tanıldı.

Samsung Galaxy M31 Özellikleri

Samsung’un yeni orta segment telefonu arka tarafında 4 kameraya sahip olan Galaxy M31’in ana kamerası ise 64 MP çözünürlüğüne sahip. Arka tarafında ana kameraya ek olarak 8 MP çözünürlüğünde ultra geniş açı, 5 MP çözünürlüğünde macro kamera ve 5 MP çözünürlüğünde derinliklik kamerası bulunuyor. Telefonun ön tarafında ise 32 MP çözünürlüğüne sahip bir kamera mevcut.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni orta segment telefonu Galaxy M31 6.4 inç boyutunda FHD+ kalitesine sahip AMOLED Infinity-U ekrana sahip. 6 GB RAM’e sahip olan Galaxy M31, 64 GB ve 128 GB depolama alanı seçeneklerine sahip olacak. Galaxy M31’in işlemci olarak ise Exynos 9611 sekiz çekirdekli işlemciye sahip. Telefonun ön tarafında ise 32 MP çözünürlüğüne sahip bir kamera mevcut. Samsung’un yeni orta segment telefonunun öne çıkan özelliği ise 6000 mAh boyutunda. Telefonun 15 W değerinde hızlı şarj desteği de bulunuyor. Türkiye’de satışı hakkında net bir bilgi olmayan cihazın fiyatı Türkiye’ye gelmesi durumunda ise 2000 Türk Lirası civarlarında olacak.

galaxy m31samsung galaxy m31samsung galaxy m31 özellikleri
Yorumlar (0)
Yorum Yap