Redmi 9 İle İlgili Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin alt markası Redmi’nin yakın zamanda tanıttığı Redmi 9 serisinin özelliklerinin çoğu ortaya çıkmayan modeli Redmi 9’a ait bazı özellikler ve kamera kurulumuna ait görüntü ortaya çıktı.

Redmi 9, 4 Kameraya Sahip

Redmi’nin yeni telefon serisi Redmi 9 serisinin üyeleri Redmi Note 9 ve Redmi Note 9 Pro’nun özellikleri Redmi tarafından duyurulsa da Redmi 9 ile ilgili çok az bilgi paylaşıldı. Firmanın giriş segment telefon modelini ilgi çekmek amacıyla aynı Realme markası gibi yaptığı düşünülüyor. Redmi’nin giriş segment telefon modeli Redmi 9’a ait 4 kamera bulunan bir görsel ve telefonun bazı özellikleri ortaya çıktı.

Redmi 9 serisinin giriş segment telefon modeli Redmi 9’a ait bazı özellikler ortaya çıktı. Ortaya çıkan özelliklere göre telefon modeli işlemci olarak Helio G80 kullanırken RAM olarak ise 3 GB RAM’e sahip olacak. 32 GB depolama alanına sahip olması beklenen Redmi 9’un hafızası microSD ile arttırılabilecek. 5000 mAh batarya ve 10 W hızlı şarja sahip olması beklenen telefon modelinin satış fiyatının ise 1400 Türk lirası civarında olması bekleniyor.

redmi 9redmi 9 özellikleri
Yorumlar (0)
Yorum Yap