Redmi Note 9’un Tasarımı ile Bazı Özellikleri Ortaya Çıktı

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin alt firması Redmi’nin Mayıs ayı içerisinde tanıtmayı planladığı yeni telefon modeli Note 9 TENAA’da ortaya çıktı. Redmi Note 9’a ait bazı özellikler ve tasarımıda TENAA’da yer aldı.

Redmi Note 9 4 Kameralı Kare Kuruluma Sahip Olacak

Redmi’nin geçtiğimiz günlerde tanıttığı Note 9 serisi telefon modelleri olan Redmi Note 9 Pro ve Redmi Note 9 Pro Max’in ardından kısa bir süre içinde Redmi Note 9’unda tanıtılması bekleniyordu. TENAA’da ortaya çıkan telefon modelinin Redmi Note 9 olduğu ve Mayıs içerisinde tanıtılacağı iddia edildi. TENAA’da ortaya çıkan bilgilere göre telefon modeli arka tarafında ortada 4 kameralı kare bir kuruluma sahip olacak.

Redmi Note 9’un arka tarafında bulunan 4 kameralı kurulumdan ana kamerasının 48 MP çözünürlüğe sahip olacağı bu kamera kurulumunun Note 9 Pro ve Note 9 Pro Max’taki ile aynı olacağı iddia edildi. Telefon modelinin ön tarafında da 13 MP çözünürlükte bir kamera bulunması bekleniyor. Telefon modeli gücünü ise 2.0 GHz hız sunun 8 çekirdekli bir işlemciden alacak. 22,5 W hızlı şarj desteği sunan Redmi Note 9’un batarya kapasitesi ise 5020 mAh. Telefon modelinin Mayıs 2020 içerisinde tanıtılması bekleniyor.

note 9redmi
Yorumlar (0)
Yorum Yap