Xiaomi 12 Kamera İle Yeni Ufuklar Açın

Xiaomi, yeni amiral gemisi Xiaomi 12 serisi için kolları sıvadı. Şirket, yeni cihazlarında kamera performansını iyileştirecek. İşte detaylar.

Qualcomm’un amiral gemisi Snapdragon 898 yongasını bu ayın sonuna kadar duyurması bekleniyor. Raporlar, bir sonraki Xiaomi amiral gemisinin, yani SD898 tabanlı Xiaomi 12’nin Aralık ayında resmiyet kazanabileceğini gösteriyor.

Xiaomi 12 kamera

Raporlara göre Xiaomi 12 Pro ve Xiaomi 12 Ultra gibi başka modeller de olabilir. Yeni bilgiler, Ultra’nın Leica tarafından geliştirilen kameralarla donatılabileceğini gösterdi.

Xiaomi 12 Kamera Özellikleri Nasıl?

2019’dan beri Huawei, Leica tarafından geliştirilen kameralı amiral gemisi telefonları piyasaya sürüyor. Huawei ve Leica arasındaki işbirliği, bu yıl Huawei P50 serisinin piyasaya sürülmesiyle doruğa ulaştı. Mayıs ayında bir kaynak, Leica’nın markası için yeni bir üretici aradığını söyledi. Ayrıca markanın Honor, Xiaomi veya Sharp ile ortak olabileceğini belirtti. Digital Chat Station’dan yeni bir sızıntı, Leica ve Xiaomi’nin yaklaşmakta olan Xiaomi 12 serisi için bir anlaşma yapmış olabileceğini gösteriyor. Kısa süre önce Çinli bir kaynak, Xiaomi Mi 11 Ultra’nın ikincil ekranında Leica logolu bir görüntüsünü paylaştı. Bu, Xiaomi 12 Ultra’nın Leica için optimize edilmiş kameralara sahip olabileceğini gösteriyor.

Şu anda, 2022’nin başlarında piyasaya sürülmesi beklenen Xiaomi 12 Ultra hakkında yalnızca birkaç ayrıntı mevcut. Aynı bilgi kaynağı daha önce telefonun üç adet 50 megapiksel kamerası olacağını iddia etmişti. Bunlardan biri, 5x optik yakınlaştırma desteğine sahip 1 / 1,5 inç periskop yakınlaştırma lensi olabilir. Xiaomi 12 Ultra’nın yerleşik bir ultrasonik parmak izi tarayıcısına sahip olması bekleniyor. Tasarım açısından Xiaomi 11 Ultra’dan pek farklı olmayabilir.

Bu yazımızda Xiaomi 12 Kamera ile yapılabilecek muhteşem çekimleri siz değerli okurlarımız için paylaştık. Bir önceki yazımızın konu başlığı olan Twitter abonelik hizmeti twitter blue ile ilgili paylaştığımız yazımızın ilginizi çekebileceğini düşünmekteyiz. Eklemek istediklerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Xiaomi 12 KameraXiaomi 12 kamera özellikleriXiaomi 12 Kamera teknik özellikleriXiaomi 12 nasılXiaomi 12 tasarımı
Yorumlar (0)
Yorum Yap